Har medvirket i følgende film, tv/reklamer & quizzer.


Film:

Tango For To

Reklamefilm:

Biscas & Hydro Texaco


Der ud over har jeg medvirket i Grand Prix 1985, Superstjernene på TV3, Hit Med Sangen på DR1, Charlie Quizzen på TV Charlie m.m.


Udpluk fra anmeldelser:

"Nu er de ganske vist: 41-årige Tina Christiansen kan alt mellem himmel og jord."

- HerningfolkebLad. Torsdag 16, januar 2003.

"Tina Christiansen er meget mere end en lækker sild og forstår at få teksten kastet ud iver rampen. Hun får slået fast, hvorfor gifte kvinder ofte er fede: Når en ugift kvinde kommer sent hjem og ser, hvad der ligger i køleskabet, går hun i seng. Men når en gift kvinde kommer sent hjem og ser, hvad der ligger i sengen, går hun i køleskabet! Men hun kan også ta'gas på eget køn i SKRUK, hvor herrerne danner nuttet babytrio."

- Fyns amt avis. Onsdag 10, juni 1998.

"Da jeg var hjemme på besøg i Danmark, havde jeg den glæde at træffe skuespilelrinden Tina Christiansen, der var det kvindelige lyspunkt i revyen i Rottefælden i Svendborg. Jeg gik i 'Fælden' med nogle kolleger, og jeg blev vildt betaget af den søde og alsidige Tina. Hun sprudlede af godt humør, og hun kunne det hele, en oplagt revystjerne."

- California news. Marts 1999.

"De tre piger kan nemlig anden og mere end at hygge. Det gælder især Tina Christiansen, der via sin udstråling simpelthen styrer showet. På den led er det værd at gå på Liva."

"Tina Christiansens fedeste klap o Rottefælden har både tekst og musik af Jesper Malmose. Hun er en tjekket, enlig karrierekvinde, som er'skruksyg' efter at få børn. Med revyens herrer som frække, udfordrende blebabyer er ikke et øje tørt."

- Ekstrabladet.

"Der er nummeret med civiløkonomen, der er blevet tvunget til at være Ung i arbejde som nissekone i et udstillingsvindue - grotesk og perfekt afleveret af Tina Christiansen."

- Berlinske Tidende, 1994.

"Tin Christiansen, der har taget initiativ ti lat give publikum en aften i selskab med Sinatra. Her optræder hun sammen med Flemming Krøll; et umage par, men et par hvis stemmer virkelig klæder hinanden. Hun med sin rå, meget markante sound, og han med sin bløde, runde klang. Christiansen og Krøll har fundet deres helt egen stil. En stil, der i jazzet, afdæmpet, tilpas langt fra Las Vegas og som passer fint til begges udtryk og de dunkle omgivelser."

"Tina Christiansen er dejlig ligetil og bramfri - hvilken, stemme - og hun og Morild klæ´r hinanden. Helt vidunderligt i 'Og så skal vi lige have vejret' og den meget utraditionelle julekoncert 'Vamos Ala Julos'. Det kan slet ikke gengives. Det skal høres."

- BT. Tirsdag 2, december 1997.

"Og de øvrige piger i fængslet var simpelt hen glimrende - med Tina Christiansen parat til at rykke helt frem i første geled."

- Berlinske. Tirsdag 16, maj 1989.

"Det er Tina Christiansen, derlægger hals til denne sjove historie. Det er også hende, man lægger mærke til. Hun har den medfødte råstyrke, der kendetegner ægte revy-kvalitet, sammen med udstråling og veloplagthed som en blæselampe. Og så kan hun servere en tekst eller en vise, så ikke en pointe går tabt."

- Jyllands-Posten. Fredag 1, december 1995.

"Er simpelthen et fund for en revy. For det første pynter hendes nydelige udseende på enhver scene, for det andet er Tina i besiddelse af et humø. En veloplagthed, der forgylder en revy. Hun kan det hele, danse, synge og spille komedie. Og så er hun i besiddelse af en charme og en sødme, som springer tværs over rampen og rammer publikum plet."

- Bien. Torsdag 11, september 1997.

"Og så må man holde på hat og briller, når debutanten Tina Christiansen tordner ind på revyscenen og i løbet af et øjeblik markerer sig som et helt inlysende revy-talent, som vi med garanti kommer til at høre meget mere til fremover. Her er en dame, der spiller revy for fuld udblæsning, som om hun aldrig har bestilt andet, og som holder dampen oppe fra først til sidst, og formår at få et nok så spinkelt nummer til at lette."

- Lolland-Falsters Folketidende.

"Tina gør det godt. Og hun er meget bedårende som fjerbolden, der er bare er en bold mellem himmel og jord."

- Næstved Tidende.

"Sammen med de tre gange Rygter, hvor Tina Christiansen er en truende trold, selve Fama, rygtets ondt hvæsende gudinde, bidrager de til revyens kvikke lethed. Det er som Hjørring Revyens berømte shorties og på højde med dem."

- Politikken. Lørdag 12, juni 1993.

"Tina Christiansen er et nyopdukket stortalent, som med mellemrum afbryder forestillingens øvrige forløb for med frådende indignation og ildevarslende overfortolkninger at føre de nyeste 'Rygter' til torvs. Også her er galskaben i højsædet ."